DOMINIQUE VAN HUFFEL als beeldendkunstenaar

De eerste passie voor Dominique Van Huffel was, is en zal altijd de fotografie blijven. Hij is vooral gekend als een echte reportage- en documentaire fotograaf.

 

Van Huffel ontwikkelde een eigen, poëtische beeldtaal die zijn foto’s een unieke kracht geven. Eerst was er enkel zwart/wit fotografie. Zijn diverse reizen naar Afrika en de evolutie van de digitale media dwongen hem ook te denken in kleur. De laatste jaren flirt zijn fotografie met de grenzen van de schilderkunst, waarin deze mogelijk ook een vervolg krijgen. Zijn werk is verrassend divers en veelzijdig. Zijn foto’s werden veelvuldig tentoongesteld en bekroond. Hij maakte diverse grote reizen doorheen Europa, Afrika, Azië en Amerika.

 

Al deze ervaringen en artistieke meerwaarde bundelt Dominique Van Huffel in Zwart/Wit communicatie.


Tip/actie/aanbieding

U bent op zoek naar een bijzondere foto voor je interieur, publicatie of bedrijf? Wij hebben een negatiefbestand van meer als 150.000 negatieven en dia's. Omschrijf u vraag en wij zijn u van antwoord.

Het woonzorgcentrum 't Keyhof te Huldenberg bestaat uit 2 woongedeeltes verbonden door een gang. Voor deze verbindingsgang maakte we een panoramisch landschap van 28 meter lang en 2,5 meter hoog. De bejaarde zusters die hoofdzakelijk het woonzorgcentrum bewonen gaven de voorkeur aan een landschap, wat ik maakte op hun kloosterterein. Het is hun persoonlijke weg die hemel en aarde met elkaar verbind, dus de weg van het klooster naar hun privé kerkhof. Deze weg is omgeven door een...

Zwart/Wit Communicatie bvba
info@fotovanhuffel.be
Vrijheid 10 Hoogstraten Antwerpen 2320 België
+32 (0)3 314 87 29