Webdesign Zwart/Wit communicatie.

“ Is uw vertegenwoordiger wel up-to-date ? “

De nieuwe media zijn niet meer weg te denken in onze samenleving.Een website vormt een eerste kennismaking met de producten en diensten die u als ondernemer aanbiedt. Dit is tevens uw visitekaartje, uw uithangbord. Het is dan ook van het allergrootste belang een goede en professionele eerste indruk achter te laten op uw potentiële klanten. Daar kunnen wij voor zorgen!

Templates zijn bij ons ongekend, alles wordt op maat en in overleg ontworpen en uitgewerkt. Een uitgekiende structuur vormt de basis, met een mooi vormgegeven functioneel ontwerp en krachtige doeltreffende teksten en ondersteund met bijhorend fotomateriaal. Indien gewenst en waar nodig integreren wij een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) om op die manier uw website zelf actueel te houden. Wij leveren een goed werkende html website die hoog scoort in ranking, met een prijsvriendelijke hosting.

Zwart/wit communicatie neemt het volledige concept in handen, bespreekt, fotografeert en ontwerpt. Wij zoeken voor ieder project de gepaste technische medewerkers, stuk voor stuk mensen die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Zo voldoen wij aan de vooropgestelde eisen. Wij willen u graag overtuigen, bekijk onze referenties, en stel een eerste afspraak in het vooruitzicht.

Tip/actie/aanbieding

Zwart/Wit communicatie werkt niet met templates. Iedere website krijgt een persoonlijk ontwerp en structuur. Aan dit ontwerp worden er in overleg met de klant de nodige CMS modules uitgewerkt. Informeer uw voor een gratis-vrijblijvende prijsofferte.

Voor groothandel Van Dijck verlichting ontwikkelde we een bestelwebsite voor het bestellen van lichtarmaturen en lampenkappen. De fotografie werd op locatie uitgevoerd en verwerkt in catalogi en gebruik www. Een website die zowel gebruiksvriendelijk functioneert op smartphone, I-pad als pc, moet het bedrijf de mogelijkheid geven, het klantenbestand over de grenzen uit te bereiden. De volledige fotografie werd door fotovanhuffel uitgevoerd, als geretoucheerd en verwerkt. Zie www.marckdael.be

Zwart/Wit Communicatie bvba
info@fotovanhuffel.be
Vrijheid 10 Hoogstraten Antwerpen 2320 België
+32 (0)3 314 87 29