BEDRIJFSREPORTAGES of INDUSTRIELE FOTOGRAFIE.

Goede bedrijfsfotografie kent velen mogelijkheden. Denken we aan personeels-advertenties, brochure, folder, website, fotopresentatie in het bedrijf zelf, op beurzen, bedrijfsvoorstelling in magazines, baches, publiciteit op je transport, uithangborden, … te veel om op te noemen. Het is niet onbelangrijk hieraan ook bijzondere aandacht te geven.
Wat wil je laten zien en onder welke omstandigheden? Verlies nooit uit het oog, de concurrentie kijkt mee. Maak een doorloop, scenario op. Zorg dat je personeel ingelicht is over mijn komst en voorzien is van de noodzakelijke veiligheidsvoorschriften. Een goede voorbereiding is van allergrootst belang. Bespreek uitdrukkelijk uw wensen en waar je de accenten wil leggen, wij zorgen voor een perfecte invulling. 

Een bedrijfsreportage is meestal een combinatie van architectuur-interieur en sfeerfotografie, zonder het product uit het oog te verliezen.

In dit systeem werken we meestal met ½ of  dagtarieven. Vraag vrijblijvend een offerte aan met je wensen en het doelgebruik omschreven.

Het maken van profielfoto's van je medewerkers op locatie behoort ook tot ons takenpakket.

 

Afbeelding: