DOMINIQUE VAN HUFFEL als
reizend fotograaf.

Naast zijn grote passie voor fotografie is Van Huffel ook een reiziger. Deze twee elementen gaan altijd samen. Uit zijn reizen heeft hij vele jaren zijn inspiratie tot artistieke fotografie gehaald. Zijn manier van fotograferen, reportage-documentaire fotografie, flirt dikwijls met de grens van het artistieke.

Vele jaren fotografeerde Dominique in de Europese hoofdsteden, telkens zoekend naar de typische identiteit van een stad en zijn bewoners. Vooral de veranderingen in Oost-Europa en meer in Polen, waarbij het geloof een centrale rol kregen, leverde boeiende fotografie op. Daar tegen over staat zijn belangstelling voor Afrika, waar reizen, meer als elders een avontuur is. Azië met zijn zachtheid en diversiteit van mensen en religies. Zuid- en Midden Amerika, waar we de confrontaties met onze eigen roets niet kunnen ontlopen.

Al deze fotografie is te koop.
De foto's worden geprint, genummerd en gesingneerd op max. 8 ex., standaard print op papierformaat A3+, beeld formaat 40 x 26 cm, geprint op Hahnemühle 285 gr fine art pearl, kostprijs 1 print = 150,00-€. Ingelijst in lijst 50 x 60 cm met zuurvrije passpartout = 300,00-€. Deze kostprijzen zijn excl. transport, inclusief 6% btw.

Enkele van deze werken kan je huren via KUNST IN HUIS.

Het gedeelte REISREPORTAGES wordt continu bijgewerkt en geupdate.

* Volledige foto zien - klik op het cameraatje links boven.

 

Afbeelding: