DOMINIQUE VAN HUFFEL
als beeldend fotograaf.

De eerste passie voor Dominique Van Huffel was, is en zal altijd de fotografie blijven. Hij is vooral gekend als een echte reportage- en documentaire fotograaf.

Van Huffel ontwikkelde een eigen, poëtische beeldtaal die zijn foto’s een unieke kracht geven. Eerst was er enkel zwart/wit fotografie. Zijn diverse reizen naar Afrika en de evolutie van de digitale media dwongen hem ook te denken in kleur. De laatste jaren flirt zijn fotografie met de grenzen van de schilderkunst, waarin deze mogelijk ook een vervolg krijgen. Zijn werk is verrassend divers en veelzijdig.
Van Huffel stelde o.a. tentoon in Hoogstraten, Turnhout, Antwerpen, Genk, Hasselt, Brussel, Gent, Charleroi, Keulen, Amsterdam, Parijs,…
Hij is laureaat van verschillende grote prijzen in binnen-en buitenland, zijn werk is gepubliceerd in diverse dag-en weekbladen, fototijdschriften en magazines en is fotograaf van verschillende boeken in uit een lopende genres.

De reeks " Muren van geschiedenis " en " Blauw ", bijzonder decoratieve foto's, met mogelijkheden tot printen op canvas, dibond, plexi,… Informeer en wij doen u een voorstel.


Al deze fotografie is te koop.
De foto's worden geprint, genummerd en gesingneerd op max. 8 ex., standaard print op papierformaat A3+, beeld formaat 40 x 26 cm, geprint op Hahnemühle 285 gr fine art pearl, kostprijs 1 print = 200,00-€. Ingelijst in lijst 50 x 60 cm met zuurvrije passpartout = 300,00-€. Deze kostprijzen zijn excl. transport, inclusief 6% btw.

Enkele van deze werken kan je huren via KUNST IN HUIS.

Het gedeelte ART wordt met regelmaat geupdate.

 

Afbeelding: