Als fotograaf-vormgever krijg ik regelmatig de vraag om fotografie een meerwaarde te laten geven aan leefruimtes, kantoren, bedrijven, privé … hiervoor hebben we een goede kennis van materialen die hiervoor in aanmerkingen komen.We bekijken de locatie en via een visuele voorstelling geven we een idee wat het effect gaat zijn. Met printers en uitvoerders zoeken we naar de beste prijs/kwaliteit verhouding en de aanlevering van digitale bestanden. Volgens afspraak wordt alles uitgevoerd. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen die een langdurige houdbaarheid en onderhoud van de printen waarborgen. Vraag naar onze mogelijkheden, en maak een afspraak.

Bekijk zeker ons gedeelte decoratieve fotografie: " landscapes ", " muren van geschiedenis ", " bomen en het licht daarom heen " en de reeks " blauw ", onder het hoofdstuk Art. Ik bezit een foto archief van meer als 200.000 negatieven en zeker evenveel digitale bestanden voor creatieve voorstellen.

* Volledige foto zien - klik op het cameraatje links boven.

Afbeelding: Realisatie van een panoramische foto van 29 x 2,5 meter voor het t'keyhof te Huldenberg.
Realisatie van een panoramische foto van 29 x 2,5 meter voor het t'keyhof te Huldenberg.
Afbeelding: Realisatie van een panoramische foto van 29 x 2,5 meter, detail, voor het t'keyhof te Huldenberg.
Realisatie van een panoramische foto van 29 x 2,5 meter, detail, voor het t'keyhof te Huldenberg.
Afbeelding: Wanddecoratie voor Zoete begijn te Hoogstraten. Panorama foto begijnhof te Hoogstraten en reproducties oude postkaarten.
Wanddecoratie voor Zoete begijn te Hoogstraten. Panorama foto begijnhof te Hoogstraten en reproducties oude postkaarten.